Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Baník Vintířov 0:3 (0:1)

2. 9. 2017

Sobota 2.9.2017 v Aši na Střelnici

V dalším domácím utkání přijel do Aše celek Baníku Vintířov. Ve vyrovnaném prvním poločase si oba týmy vytvořily jen minimum brankových příležitostí. Na hřišti probíhal boj bez vyložených šancí. Jedinou branku vstřelil hostující Bečvář z přímého kopu v 35.min. Do druhého poločasu vstoupila lépe Jiskra, aktivní byl zejména střídající Májik. Přesto se domácím nedařilo vyrovnat. V 65. min. se pak po nedůrazném odkopu domácí obrany dostal k odraženému míči Lembacher a zvýšil vedení hostů na 2:0. Jednalo se o druhou střelu hostí na branku v zápase...Jiskra se ještě snažila, Kohuťár však z malého vápna hlavou netrefil prázdnou branku. O chvilku později měl snížení na kopačce Májik, udeřilo však opět na druhé straně. Definitivní tečku za výsledkem dal hostující Šimek a hosté si odvezli všechny tři body.

Branky: 35. Bečvář Radek, 65. Lembacher Filip, 75. Šimek Zdeněk  

Rozhodčí: Hrnčál Jiří - Coufal Jaroslav, Svoboda Lukáš. Delegát: Berka Petr. 

Jiskra Aš: Marčuk - Pilař (Bořil), Koubek, Rádl, Střeček (Jaroš) - Vojík, Šiler, Kohuťár, Turták (Májik) - Draksl (Smáha), Toth.

Vintířov: Střimelský - Galajda, Macák, Rosenberg, Štipský (Šimek) - Váša, Štěpánek, Plesník, Noháček (Ondráček) - Bečvář, Lembacher

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v neděli 10.9.2017, kdy zajíždí na hřiště do Dvorů v Karlových Varech proti týmu FC Slavia Karlovy Vary "B"

Fotografie z tohoto utkání od Pavla Duchana najdete zde: https://www.facebook.com/pg/jiskraas.fotbal/photos/?tab=album&album_id=10156590018094418 .