Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ EP Merklín 8:0 (4:0)

19. 5. 2018

Sobota 19.5.2018 v Aši na Střelnici

V dalším kole krajské 1.A třídy přijel do Aše tým z Merklína. Celý zápas vydatně pršelo a Jiskře tentokrát pršelo štěstí. Již ve 3.min. se k odraženému míči na vápně dostal Wiesenganger a prostřelil vše - 1:0. O chvilku později zachytil chybnou rozehrávku hostí na půlce Maher, šel sám na branku a nekompromisně zvýšil na 2:0. Ve 12.min. pěkně zakombinovali Smáha s Turtákem, vyslali vpřed Wiesengangera, který předložil míč před branku volnému Maherovi a bylo to 3:0. Další šance Skwierawského a Smáhy zůstali nevyužité. Prosadil se až Skwierawski, který si naběhl na přímý kop Jarausche - 4:0. Po přestávce se zprvu hrálo vyrovnaně, než svůj hatrick zkompletoval Maher. Pak se prosadil důrazně v souboji s brankářem Jaroš a bylo to 6:0. V závěru vybojovali míč Jarausch se Skwierawskim a Jaroš mířil přesně - 7:0. Stejný hráč pak o chvilku později také zkompletoval hatrick a uzavřel skóre na konečných 8:0. Jiskra již pátý zápas po sobě neobdržela branku a připsala si další důležité body v boji o záchranu. 

Branky: 3. Wiesenganger Jan, 6. Maher Petr, 12. Maher Petr, 36. Skwierawski Witold, 60. Maher Petr, 71. Jaroš Filip, 78. Jaroš Filip, 81. Jaroš Filip

Rozhodčí: Štěřík Filip - Špaček Roman, Vomastek Daniel. Delegát: Janoušek Ladislav.

Jiskra Aš: Hrabčák - Vojík, Pilař, Turták, Šeffl - Skwierawski, Jarausch, Šiler, Smáha (Sládeček) - Maher, Wiesenganger (Jaroš).

Merklín: Dominik - Chomát, Vodrážka Jiří, Vedlich, Horák - Vodrážka Jak., Denčev, Veselý, Sýkora - Schneider, Fárek (Bakar).

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 26.5.2018 od 16:00 v Trstěnicích, proti místnímu Rozvoji.