Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Hvězda Cheb - TJ Jiskra Aš/Hazlov 3:5 (1:0)

14. 4. 2018

Sobota 14.4.2018 v Chebu na Lokomotivě.

 

Po nepovedeném utkání ve slátané sestavě z loňského podzimu (prohra 2:8) přijížděli starší žáci opět na Lokomotivu.

První polovina zápasu našim nevyšla. Několik neproměněných šancí a nedůraz v obraně znamenal v poločasové přestávce jednobrankové manko.

Druhý poločas byl z naší strany diametrálně odlišný. Do pěti minut jsme dokázali vstřelit hned 3 branky (Robausch, Švagr, Šivák) a předváděli jsme na hřišti konečně to, co chceme. Po výborném vstupu do druhé půle se strhla hra nahoru dolů, z které v krátkosti dokázal na 3:2 snížit domácí Hnilica. Uklidnění přišlo hned vzápětí díky úniku Drdy po straně, jenž o tyč upravil na 4:2.

Posledních 10 minut zápasu přineslo velké emoce po sporných výrocích rozhodčího na obou stranách. Z penalty nejprve snížil mladý Berka. Hra se přiostřila a naše hráče čekala velká škola ve zvládání emocí. Tato důležitá vlastnost nám dělá problémy. Hráči i přes snahu stále své emoce směřují špatným směrem a některé jedince toto výrazně brzdí v rozletu. Naštěstí rozhodující branka Drdy v závěru definitivně domácí zlomila.

Z naší strany opět kvalitní druhý poločas. Stejně jako proti Skalné jsme dokázali vstřelit v druhé polovině zápasu 5 branek a otočit skóre zápasu. Domácí Hvězda nám zle zatápěla svou houževnatostí, elánem a bojovností.

Odvážíme si zasloužené 3 body a v sobotu 21.4. nás na Střelnici čeká přímý souboj o druhé místo proti Ostrovu. Výkop 11:30.

 

Branky: 14. Berka Filip, 45. Hnilica Lukáš, 60. Berka Filip (pen.) - 38. Robausch Adrien, 39. Švagr Adam, 40. Šivák Dominik, 48. Drda Jakub, 69. Drda Jakub

Rozhodčí: Furiš Adam        

Hvězda Cheb: Špaček, Čada, Sýkora, Berka, Beneš, Zárybnický, Patočka, Hnilica, Altman, Dvořák, Kompit, Hošek, Nguyen, Kaššai.

Jiskra Aš: Kopecký - Brož, Robausch, Markl, Ferenc D., Ferenc K., Škvor, Švagr, Burda, Šivák, Baláž, Quach, Drda, Hampl, Heřmanský.

Příští utkání sehrají st. žáci v sobotu 21.4.2018 v Aši na Střelnici od 11:30 proti týmu FK Ostrov.