Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci opanovali o víkendu další 2 turnaje!

18. 2. 2018

Víkend od 17.2 - 18.2. byl z hlediska halových turnajů pro kategorii starších žáků nabitý. Nejprve se v sobotu 17.2.2018 konal domácí turnaj v hale Gustava Geipela a ihned v neděli 18.2.2018 zavítali žáci na turnaj do Chebu.

 

Sobota:

Domácího turnaje se zúčastnily tyto celky: Jiskra Aš "černí" (ročník převážně 2003), Jiskra Aš "modří" (ročník převážně 2004), Sokol Stará Voda a FK Skalná. 

Jiskra Aš "černí" (ve složení : Martinovský - Brož, Robausch st., Drda, Švagr, Baláž, Burda a Šivák) si šli od začátku turnaje za jediným možným cílem - výhrou v turnaji a to také do puntíku splnili, i když kaňkou na jejich dobrém výkonu byl minutový výpadek v zápase s šikovnými hochy ze Skalné, který znamenal jedinou ztrátu bodů v dvojkolovém turnajovém zápolení.

Nejlepší střelci týmu a také celého turnaje se stali s 10 góly Brož a Robausch.

Jiskra Aš "modří" (ve složení : Kopecký - Ferenc K., Ferenc D., Robausch ml., Quach, Hampl, Sivák a Kotlár). Tento tým byl defacto složen z hráčů, kteří budou ještě rok a půl pokračovat v této kategorii a v turnaji se museli spolehnout jen na své vlastní síly, protože své starší a zkušenější kolegy měli naopak proti sobě. Do posledního zápasu bojovali o třetí místo. I když to nakonec na toto umístění nedopadlo, tak si připsali moc pěkné skalpy v podobě dvou remíz jak s hosty ze Staré Vody, tak i v nejlepším představení tohoto týmu v prvním utkání se Skalnou.

Pořadí turnaje:

1. místo - Jiskra Aš "černí"

2. místo - FK Skalná

3. místo - Sokol Stará Voda

4. místo - Jiskra Aš "modří"

 

Neděle:

Turnaje druhý den v Chebu se zúčastnili týmy : FC Cheb, Hvězda Cheb, FK Nejdek, SK Havran Kryry, TJ KSNP Sedlec a Jiskra Aš (ve složení : Baláž - Brož, Robausch, Švagr, Ferenc Karel, Burda a Šivák)

Výsledky zápasů Jiskry:

Aš : Kryry = 3:2

Aš : FC Cheb = 6:0

Aš : Hvězda Cheb = 7:3

Aš : Sedlec = 7:1

Aš : Nejdek = 5:3

I bez obvyklých brankářů jsme na tomto turnaji hráli výtečně. Vyhnuli jsme se i typickým výpadkům ve hře a na turnaji jsme prokázali velkou kvalitu. Turnaj jsme ovládli zaslouženě s plným počtem bodů.

 

Suma sumárum mají starší žáci v zimním mezidobí na kontě 4 účasti na turnajích a 4 vítězství. Výkony i hra samotná, kterou se žáci prezentují jsou příslibem do zbytku sezony. Budeme se opakovat ale stále pro tuto kategorii platí to samé: Mužstvo má nepochybně ještě daleko větší potenciál než dokazuje a proto není sebemenší důvod na sebeuspokojení.