Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš/Hazlov - FC Františkovy Lázně 4:2 (2:1)

12. 5. 2018

Sobota 12.5.2018 v Hazlově

Po úterní výhře nad stejným soupeřem se tentokrát konala odveta v Hazlově.

Zápas tak jako v úterý nabídl celkem vyrovnanou partii. Obrázek hry byl také velice obdobný. Domácí Jiskra tvořila pomocí kombinace hru, vytvářela si šance a hosté opět spoléhali na brejky a nebezpečné standardní situace. 

Jako první udeřil přímo z rohového kopu Švagr. Po sérii faulů se ve 28. minutě trefil povedenou střelou také Baláž a zaslouženě jsme vedli 2:0. Do poločasu však po naší chybě korigoval Jaroš a do kabin se šlo za těsného vedení Jiskry.

Také druhý poločas nabízel vyrovnanou partii. Díky naší fotbalovosti se nakonec potřebné štěstí překlopilo na naší stranu a díky Švagrově hattricku jsme utkání ovládli v poměru 4:2.

Touto výhrou naši starší žáci natáhli sérii vítězství za 3 body již na 7 zápasů a k dravému, rychlému a bojovnému fotbalu přidávají také potřebnou důslednost a koncentrovanost v každém zápase, za což jsme v této kategorii jedině rádi.

 

Branky: 15. Švagr Adam, 28. Baláž Daniel, 49. Švagr Adam, 58. Švagr Adam - 31. Jaroš Jan, 51. Desort David

Rozhodčí: Balhar Ivan.      

Jiskra Aš: Kopecký - Schüller, Škvor, Markl, Burda, Brož, Drda, Ferenc K., Ferenc D., Hampl, Šivák, Švagr, Baláž, Thierl.

Františkovy Lázně: Glaser - Desort F., Desort D., Šedo, Libich, Čepl, Biháry, Kaleja, Jaroš, Maška, Balák, Dušák, Hůda, Čehák.

Příští utkání sehrají st. žáci v sobotu 19.5.2018 v Hazlově od 11:30 proti týmu FC Viktoria Mariánské Lázně.