Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš/Hazlov - FK Skalná 6:1 (1:1)

7. 4. 2018

Sobota 7.4.2018 v Aši na Střelnici

 

Po matném výkonu v Mariánských Lázních čekal starší žáky další těžký soupeř a přímý konkurent v boji o druhou příčku - Skalná.

Vstup do utkání působil opět rozpačitě a rozhodně ne tak, jak bychom si představovali. Navzdor herní převaze jsme ve 24. minutě nabídli soupeři nebezpečnou standardní situaci a nejlepší střelec soutěže Pfortner si dokázal poradit. 

Přes několik náznaků šancí se až dvě minuty před koncem poločasu prosadil individuální akcí Švagr a tím nás hlavně psychicky vrátil zpět do zápasu. 

O poločasové přestávce jsme kladli důraz na správné přetavení emocí v zápase, neboť to nám dělá neustále velký problém a ujistili jsme se, že když se vyvarujeme emočních výkyvů a budeme hrát naší nátlakovou hru, tak soupeře zlomíme. 

Rozhodujícím momentem zápasu byl gól dobře hrajícího Šiváka, který nás poslal konečně do vedení. Tím z nás spadla "deka" a během dalších 15 minut jsme se prosadili ještě 4x.

Výsledek 6:1 vypadá naoko skvěle, ovšem je třeba uznat, že soupeř nebyl kompletní a ve druhém poločase mu i díky našemu stylu hry výrazně došli síly.

Důležité vítězství však v boji o druhé místo počítáme a zároveň prodlužujeme sérii letošní neporazitelnosti na domácím hřišti na Střelnici.

 

 

Branky: 33. Švagr Adam, 48. Šivák Dominik, 50. Švagr Adam, 55. Šivák Dominik, 57. Robausch Adrien, 62. Robausch Adrien (pen.) - 24. Pfortner Vít

Rozhodčí: Coufal Jaroslav.                    

Jiskra Aš: Schüller - Brož, Robausch, Markl, Ferenc D., Ferenc K., Švagr, Burda, Šivák, Baláž, Quach, Drda, Hampl, Thierl.

FK Skalná: Peterka - Mašek, Fučík, Kirch, Lekeš, Pařízek, Frič, Haško. Pištěk, Mariánus, Pfottner, Martinec, Svoboda, Kapic, Pluhař, Šmat, Cervan, Fara.l

Příští utkání sehrají st. žáci v sobotu 14.4.2018 v Chebu na Lokomotivě od 10:45 proti týmu FK Hvězda Cheb.