Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Baník Vintířov - TJ Jiskra Aš 8:3 (2:3)

22. 9. 2018

Sobota 22.9.2018 ve Vintířově

V dalším kole krajské 1.A třídy zajížděla Jiskra na hřiště Baníku Vintířov. V první půlce naši hráči podali dobrý výkon. Jako první ohrozil branku střelou Potůček. Poté  vytvořili domácí závar před Dubou. Na druhé straně uvolnil ve 14.min. Wiesenganger Svobodu a ten poslal Jiskru do vedení 1:0. O chvilku později však domácí Gebert prošel středem hřiště, narazil si míč a sám vyrovnal na 1:1. Po půlhodině hry vybojovali míč domácí, utekli po pravé straně a přihrávku do vápna zužitkoval Fabian. 1:2. Jiskra se však nevzdávala, pěknou kombinaci středem využil Vojík k vyrovnání na 2:2. Pak několikrát podržel mužstvo brankář Duba. Když ve 43. min. přešel Svoboda přes tři domácí hráče a vstřelil třetí gól, vedla o poločase Jiskra 3:2. Bohužel hned na začátku druhé půle daroval domácím vyrovnání Jaroš a po další špatné rozehrávce vedli domácí v 52.min 4:3. Další snahu hostů o vyrovnání uťal v 64.min. Fabian a zvýšil na 5:3. Poté domácí ovládli hru a Jiskra inkasovala ještě 3x. Po pěkném výkonu v prvním poločase ztratila Jiskra utkání individuálními chybami v úvodu druhé poloviny.   

Branky: 18. Gebert Radim, 29. Fabian Mário, 48. Gebert Radim, 52. Fabian Mário, 64. Fabian Mário, 69. Gebert Radim, 73. Gebert Radim, 78. Fabian Mário - 14. Svoboda Vlastimil, 31. Vojík Tomáš, 43. Svoboda Vlastimil

Rozhodčí: Vokoun Tomáš - Procházka Jaroslav, Škarda Adam. Delegát: Vorel Lubomír.

Jiskra Aš: Duba - Pilař, Maher, Jaroš, Šeffl - Sčasný (Smáha), Turták, Vojík, Potůček - Svoboda, Wiesenganger (Martinovský).

Vintířov: Timko - Juhár, Noháček, Rosenberg (Fröhlich), Motl (Štipský) - Fabian, Švandrlík, Ondráček (Duplinský), Gebert - Čtrnáct, Váša.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 29.9.2018 od 16:00 na domácím hřišti v Aši na Střelnici kde bude hostit FK Baník Habartov.