Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FC Slavia Karlovy Vary 2:5 (1:3)

4. 5. 2019

kv1.png

Sobota 4.5.2019 v Aši na Střelnici

V dalším domácím zápase hostila Jiskra v krajské 1.A třídě vedoucí tým soutěže - rezervu třetiligové Slavie Karlovy Vary. Z první vážnější akce se hosté ujali vedení - skóre otevřel střelou k tyči Paterna. O chvilku později vystřelili hosté podruhé a míč proklouzl brankáři Bublovi do branky - 0:2. Nevydařený začátek korunoval Frána svojí druhou brankou a Jiskra prohrávala 0:3. Pak už Jiskra s běhavým a dobře kombinujícím soupeřem držela krok. V 29.min. po přímém kopu Wiesengangera brankář jen vyrazil míč před sebe a pro kapitána domácích Jarausche nebyl problém dopravit míč do sítě - 1:3. Ve 35.min. odcentroval zprava Potůček a zcela osamocený Skwierawski z metru přestřelil. Další možnost ke snížení měl Svoboda, jeho střelu z dálky brankář vytáhl těsně nad břevno. Ve druhé půlce se Jiskra nadále snažila, v 50. min. po přihrávce Šeffla netrefil v dobré pozici míč přesně Jarausch. V 60. min. zaváhala obrana hostů, k odraženému míči se dostal Milata a šel zcela sám na brankáře hostí. Ten jeho střelu bohužel vyrazil. A tak se dostali ke slovu opět hosté. Po pěkných kombinacích zvyšovali Gondzsala a Farid. V 79.min. se pak podruhé v utkání prosadil domácí Jarausch a stanovil konečný výsledek na 2:5 pro karlovarskou Slavii.

Branky: 29. Jarausch Jakub, 79. Jarausch Jakub - 6. Paterna Adam, 15. Frána Ondřej, 21. Frána Ondřej, 68. Gondzsala David, 76. Farid Sammy

Rozhodčí: Balhar Ivan - Vu David, Lhotka Jindřich

Jiskra Aš: Bubla - Wiesenganger, Jaroš (Šibal), Turták, Šeffl - Skwierawski, Toth (Milata), Jarausch, Vojík - Potůček, Svoboda.

K.Vary: Chára - Olšan, Gondzsala, Gruber, Holík (Farid) - Jiskra, Frána (Žitný), Verebely, Krčma (Nguyen) - Gabriel (Jaffan), Paterna.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v neděli 12.5.2019 od 15:00 v Drmoulu.