Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK Loket 2:3 (1:1)

1. 9. 2018

Sobota 1.9.2018 v Aši na Střelnici

V dalším domácím zápase krajské 1.A třídy přijelo do Aše mužstvo FK Loket. Hosté se hned v úvodu nastěhovali před domácí branku a po sérii tří rohových kopů otevřel skóre Faber - 0:1. Pak začala hrát i Jiskra. V 5min. Rádl krásnou střelou jen těsně minul šibenici. V 16.min. se Šiler prosmýkl do vápna, přihrál volnému Svobodovi, jeho střelu brankář však kryl. O chvilku později kombinovali Rádl s Jarauschem, míč naservírovali Kohuťárovi, který zcela sám přestřelil. Ve 41. min se pak domácí zaslouženě dočkali, když míč uklidil do branky Pilař - 1:1. Ve 43min. postupoval na branku sám Rádl, jeho slabou střelu však brankář chytil. V poslední min. prvního poločasu pak osamoceného Svobodu zastavil ofsajd. Po přestávce byla Jiskra nadále lepší. V 50.min. si na Rádlův Roh naběhl Šiler a poslal Jiskru do vedení 2:1. V 67.min. pak mohl zvýšit vedení Jiskry Potůček, jeho branka však byla z ofsajdu. Z protiútoku se tak radovali hosté, když srovnal opět Faber. Jiskra se pak dál pokoušela vstřelit vítěznou branku, bohužel udělala další chybu v obraně a Horváth utkání rozhod ve prospěch hostů.

Branky: 41. Pilař Martin, 50. Šiler Zdeněk - 3. Faber Robert, 67. Faber Robert, 80. Horváth Marek

Rozhodčí: Chrástecký František - Sapoušek Jáchym, Balhar Ivan. Delegát: Tomášek Miroslav.

Jiskra Aš: Bubla - Turták, Pilař, Jaroš (Martinovský), Šeffl - Kohuťár (Potůček), Šiler, Jarausch, Rádl - Wiesenganger (Milata), Svoboda.

Loket: Kolesnáč Mich. - Ungr, Petra, Vysekal, Truhlář - Šálka (Kolesnáč Mar.), Horváth S., Horváth M., Polák - Klásek, Faber.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 8.9.2018 od 10:30 v Květnové, proti rezervě FK Ostrov.