Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Baník Habartov 3:3 (2:1) na penalty 4:3

29. 9. 2018

Sobota 29.9.2018 v Aši na Střelnici

V dalším domácím zápase krajské 1.A třídy hostila Jiskra mužstvo Baníku Habartov. Hosté začali aktivně a drželi v úvodu více míč. Přesto měla první velkou šanci Jiskra. V 7.min. Wiesenganger našel dlouhým pasem duo Potůček, Pilař, který zakončoval. Hostující obránce však akrobaticky vykopl míč z brankové čáry. V 15.min. bohužel Šeffl zastavil soupeře ve vápně nedovoleně a Tamajka L. poslal z penalty hosty do vedení 0:1. Habartov byl na koni a domácí dvakrát podržel brankář Duba. Ve 20. min. se však k přímému kopu postavil Svoboda a Pilař dokázal vyrovnat na 1:1. Pak byla lepší zase Jiskra. hostům před brankou zatápěli Potůček s Vojíkem. Ve 29.min. po centru Wiesengangera poslal Jiskru do vedení druhým gólem Pilař. Další obléhání hostů nedokázali zužitkovat Potůček ani Svoboda. Branku dal až ve 40.min. Pilař, bohužel pro těsný ofsajd neplatila. A stejně dopadl o chvilku později Svoboda. Ve druhé půlce probíhal na hřišti boj o každý kousek hřiště. V 50.min Jarausch krásnou střelou jen těsně minul branku. Hosté se dočkali vyrovnání v 54.min. když dlouhý míč propadl za obranu a zakončoval Tomajka T. Vedení vrátil Jiskře v 80.min. efektní patičkou opět Pilař. Hosté i tentokrát stihli zareagovat. Po přímém kopu se prosadil Beránek. Utkání tak dospělo k penaltovému rozstřelu. Hned úvodní střelu Duba chytil, pak proměnili Svoboda a Turták. Hosté pak netrefili branku, stejně tak ale poté Jarausch. Za Jiskru však byl úspěšný Pilař a výhru pečetil Milata.

Branky: 20. Pilař Martin, 29. Pilař Martin, 80. Pilař Martin - 15. Tamajka Lukáš (pen.), 54. Tamajka Tomáš, 86. Beránek Lukáš

Rozhodčí: Godža Ladislav - Gardoš Jiří, Řáda Josef. Delegát: Vošmik Václav.

Jiskra Aš: Duba - Wiesenganger (Smáha), Turták, Jaroš, Šeffl -
Turták, Svoboda, Jarausch, Kohuťár (Milata) -  Potůček (Martinovský), Vojík.

Habartov: Hanker - Janík, Radimerský, Tamajka L., Tancl - Beránek, Vondra (Mašek), Richter, Houdek - Tichý (Formánek), Tamajka T.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v neděli 7.10.2018 od 14:30 v Karlových Varech proti rezervě FC Slavia KV.