Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Olympie Březová "B" 1:5 (0:2)

1. 6. 2019

br1.png

Sobota 18.5.2019 v Aši na Střelnici

V dalším domácím zápase hostila Jiskra v krajské 1.A třídě rezervu divizní Olympie Březová. A sehrála smolné utkání s krutým výsledkem. Zatímco snaha a držení míče domácích vyšla nazmar, hosté byli efektivní a své šance dokázali proměňovat. Převahu Jiskry na začátku mohl korunovat Jarausch, který v 19.min. dostal míč na vápno, ale osamocen mířil vedle. Ve 33. min. po dalším obléhání branky hostů volil Milata ve vápně přihrávku vzad, tím však jen poslal do brejku dvojici hostujících hráčů a Boukal otevřel skóre 0:1. Ve 41. min. pak přišel o míč na hraně vlastního vápna Jaroš a hostující Slabyhoudek zvýšil na 0:2. Po přestávce nejdříve Jarausch z dálky těsně minul, vzápětí z protiútoku vstřelil třetí gól hostů Daniel. Další protiútok hostů zakončil Peterka a bylo to 0:4. Jiskra se nevzdávala a dále se snažila hrát. V 63. min. se uvolnil zleva Potůček, střílel jen těsně vedle. Později opět Potůček po kombinaci s Jančokem přestřelil. Domácí se dočkali až v 73. min. kdy Svoboda krásně proměnil přímý kop. Další branku mohl po Svobodově centru dát Skwierawski, hlavou však v dobré pozici minul. A tak přišel další brejk hostů, faul a penalta - tu proměnil Tišl a zvýšil na 1:5. Jiskře už nepomohla ani další šance Potůčka, který po Svobodově centru hlavou minul.  

Branky: 73. Svoboda Vlastimil - 33. Boukal Pavel, 41. Slabyhoudek Michal, 48. Daniel Denis, 53. Peterka Petr, 85. Tišl Marek (pen.)

Rozhodčí: Coufal Jaroslav - Klepáček Marek, Lhotka Jindřich.

Jiskra Aš: Duba - Vojík (Svoboda), Šiler (Jaroš), Turták, Šeffl - Skwierawski, Toth (Jančok), Jarausch, Potůček - Wiesenganger (Milata), Kohuťár.

Březová: Kasl - Veselovský, Strnad, Nimrichter, Slabyhoudek - Boukal, Darjanin, Tišl, Procházka (Vitko) - Daniel (Drozd), Peterka.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 8.6.2019 od 10:30 v Rotavě.