Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Rozvoj Trstěnice 0:2 (0:1)

25. 8. 2018

Sobota 25.8.2018 v Aši na Střelnici

V prvním domácím zápase nové sezony krajské 1.A třídy přijel do Aše tým Trstěnic. Hosté hráli v první půli velmi dobře, byli rychlejší, vyhrávali osobní souboje a nepouštěli Jiskru ke své brance. Ve 12. min. se hezkou kombinací dostali před Bublu a volný Kovárník otevřel skore - 0:1. Hosté potom pozorně bránili a chodili do nebezpečných brejků. Hned dvakrát měla Jiskra štěstí, když hosté jen těsně minuli branku. Až v závěru poločasu se Jiskra zvedla a přimáčkla svého soupeře. Pěknou střelou se prezentoval Pilař. Po přestávce již byla Jiskra jasně lepší. V 55.min. prodloužil výkop Wiesenganger na Svobodu, ten šel sám, udělal kličku i brankaři, ale dostal se i s míčem do zámezí. O minutu později byl jasně stažen ve vápně Rádl, rozhodčí to bohužel neviděl. Jiskra svého soupeře mačkala, na Sčasného roh naběhl na zadní tyči Turták a sám trefil jen vedle. V 60. min. ještě Svobodovu střelu brankář vyškrábl, o chvilku později vstřelil stejný hráč gól. Rozhodčí však viděli ofsajd... Na druhé straně se v 67.min k odraženému míči na vápně dostal Oleksink a trefil šibenici - 0:2. Jiskra dál tlačila, o dvě min. později Svoboda zblízka dorážel, brankář však ještě stačil zareagovat. V 75.min. vstřelila Jiskra další gól, bohužel i zde viděl rozhodčí ofsajd. V 79. min. pak Pilař dalekonosnou střelou lízl tyč. V 87.min. se uvolnil Svoboda, předložil míč do vápna Martinovskému ( pro kterého to byla v 15. letech premiéra mezi muži ), jeho zakončení bohužel brankář také kryl. Jiskra tak svému soupeři podlehla 0:2.

Branky: 12. Kovárník David, 67. Oleksink Tom

Rozhodčí: Špaček Roman - Řáda Josef, Lhotka Jindřich. Delegát: Novotný Josef.

Jiskra Aš: Bubla - Turták, Pilař, Jaroš, Vojík - Kohuťár (Milata), Jarausch, Rádl, Sčasný (Smáha) - Wiesenganger (Martinovský), Svoboda.

Trstěnice: Čeček - Novák, Vorel, Pavlík, Bušek - Csekés, Klečka, Oleksink, Ilko - Hraško (Chalupský), Kovárník.

Další domácí utkání sezony sehraje "A" mužstvo hned za týden. V sobotu 1.9.2018 od 17:00 na Střelnici bude hostit FK Loket.