Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Sokol Drmoul 4:2 (2:1)

13. 10. 2018

Sobota 13.10.2018 v Aši na Střelnici

V dalším domácím zápase krajské 1.A třídy hostila Jiskra mužstvo Sokola Drmoul. Obě mužstva začala útočně, jako první se prosadili domácí. Rychlý útok Drmoulu zastavil Šeffl a okamžitě vysunul Milatu, který do šel sám do otevřené obrany a poslal Jiskru do vedení 1:0. O chvilku později unikal po pravé straně osamocený Vojík, z úhlu však minul. V 17.min. byl faulován před vápnem Svoboda a sám proměnil přímý kop ve druhou branku. Ve 27.min. zbytečně fauloval ve vápně dezorientovaný Wiesenganger a hosté z penalty snížili na 2:1. Velkou šanci měl ve 39.min. Potůček, který z levé strany neprostřelil brankáře hostí. O chvilku později zakončoval stejný hráč efektně nůžkami centr Pilaře. Oba hráči si vše vynahradili hned po přestávce. Pilař se prosadil ve vápně a Potůček ve skluzu zvýšil na 3:1. Ve 48. min. hosté odvrátili Svobodův trestný kop jen před vápno, Šiler vystřelil a Potůček usměrnil míč patou do branky - 4:1. Jiskra dále útočila, v 62. min. našel Jaroš pasem přesně Pilaře, tomu však míč uskočil. V 64. již mířil Pilař přesněji, brankář však stihl zareagovat. Za chvilku po závaru ve vápně Svoboda trefil jen tyč. V 72 min. si pohráli s hostující obranou Pilař s Jarauschem, ten však zakončil nepřesně. V 84. min. nakopli hosté téměř z poloviny míč na Dubovu branku a míč k překvapení všech skončil v ní - 4:2. Pak se hosté poprvé v zápase hned dvakrát dostali do větší šance, ale neprosadili se. V závěru po centru Jaroše mohl svůj třetí gól vstřelit Potůček, jeho hlavičku však hosté dostali z branky ven. Jiskra si tak po dobrém výkonu konečně připsala zasloužené tři body do tabulky.   

Branky: 5. Milata Bryan, 17. Svoboda Vlastimil, 46. Potůček Jan, 48. Potůček Jan - 27. Šlajs David (pen.), 84. Šlajs David

Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - Vomastek Daniel, Lhotka Jindřich.

Jiskra Aš: Duba - Wiesenganger (Jaroš), Turták, Maher, Šeffl -
Pilař (Kohuťár), Rádl (Martinovský), Jarausch, Vojík (Potůček) - Svoboda, Milata (Sčasný).

Drmoul: Jacko-Lysák - Novotný (Langer), Kóša, Matoušek, Klofanda - Kotous, Šelmek (Blažek), Kafka V. (Kulyk), Kafka T. - Mucek, Šlajs.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 20.10.2018 od 10:30 v Dolním Rychnově.