Jdi na obsah Jdi na menu
 


Polovina starší přípravky se utkala v Sokolově s Baníkem, druhá pak hrála halový turnaj v Kynžvartě

9. 2. 2019

sps3.jpg

V sobotu 9.2.2019 odehrál starší ročník st. přípravky modelové utkání na umělé trávě v Sokolově. Hrálo se ve formátu 7+1 na polovinu hřiště, tak, jak budou chlapci hrát již od léta v kategorii ml. žáků. Proti nám nastoupil vesměs mladší ročník st. přípravky Baníku Sokolov. Soupeř byl velice dobře technicky i fyzicky připraven a naši hráči museli ( např. oproti halovým turnajům) hrát opravdu naplno. Kvůli náhlému onemocnění hned několika hráčů odehráli chlapci vše bez střídání a v závěru jim už docházeli síly. Utkání se hrálo 4x 15min.. Po průběžných výsledcích 3:1, 6:1, 1:1 a 3:2 celkově naši chlapci vyhráli 13:5.

Je vidět, že všichni zúčastnění mají fotbal opravdu rádi a za svůj přístup i výkon zaslouží pochvalu. Jiskru reprezentovali: Michal Schneider - Adam Němčík, Marie Židovová, Vláďa Burda, Filip Šimovič, Adam Suk a Lukáš Hradský.

sps2.jpg

Mladší ročník 2009 zajížděl do nově postavené haly v Lázních Kynžvart. Na turnaji naši kluci nastoupili proti Jiskře Bezdružice, které podlehli 2:3. Pak podlehli pozdějšímu vítězi turnaje - domácímu Kynžvartu 0:4. Po dvou nevydařených utkání se naši kluci vzchopili a po zbytek turnaje už nenašli přemožitele. Nejdříve porazili Mariánské Lázně 2:0 , následně remizovali s FC Cheb 2:2 a na závěr se rozešli bez branek 0:0 s Horním Slavkovem. Přestože byly zápasy jako na houpačce a dobré výkony střídali horší, musíme kluky nakonec pochválit za bojovnost a v některých chvílích už se ukázala i souhra celého týmu včetně gólmana.

sps1.jpg

Turnaje se zúčastnili hráči: Sam Jelínek - Adam Kratochvíl, Jan Coubal, Ondra Šivák, Lukáš Bučko, Jan Kunciter a Denis Berger.