Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Cheb/Lipová - TJ Jiskra Aš/Hazlov 1:1 (0:0) na pen. 4:3

5. 9. 2018

Středa 5.9.2018 v Chebu

Druhé mistrovské utkání starších žáků se odehrálo netradičně ve středu v Chebu.

První poločas nabídl vyrovnaný souboj zejména pak ve středu pole. Z této hry jsme si dokázali vytvořit několik brankových příležitostí, které jsme však trestuhodně zahodili a místo pohodlného vedení již o poločase se šlo do kabin za stavu 0:0. Nutno podotknout, že domácím byla odpuštěna červená karta po faulu zezadu na unikajícího Šiváka.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Jako první se ale radoval celek z Chebu, který po blamáži před naší brankou dokázal protlačit šťastnou střelou míč za Kopeckého.

Zcela nezasloužený aktuální stav s žáky lehce zamával a byla na nás vidět nervozita. Až 5 minut před koncem vybojoval aktivní Škvor pokutový kop, který proměnil Šivák.

Poslední pětiminutovka vzácně kopírovala celý zápas. Z vyrovnané hry jsme se díky kvalitě a agresivitě dostali do 100% šance, kterou jsme neproměnili a nechali pouze vyniknout domácího brankáře.

V penaltovém rozstřelu byl opět šťastnější Cheb.

Po vysoké výhře proti Sedleci, kdy jsme s chutí nastříleli 15 branek nám "zvlhl" střelecký prach. Avšak těšit nás může výkon kluků, neboť jsme byli lepším a nebezpečnějším týmem. 

 

Branky: 49. Straka Martin 65. Šivák Dominik

Rozhodčí: Vu David

Jiskra Aš: Kopecký - Strunz, Škvor, Schuller, Le Trung, Pýcha, Quach, Robausch, Černý, Kotlár, Šivák, Ferenc, Filipi, Karička

Příští utkání sehrají st. žáci ve sobotu 8.9.2018 v Ostrově od 11:30 proti týmu FK Ostrov.