Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš/Hazlov - FK Ostrov 1:1 (1:0) na penalty 3:4

6. 4. 2019

Sobota 6.4.2019 v Aši na Střelnici

Po odloženém zápasu se Sedlecem se starší žáci Jiskry v prvním zápase jara představili na domácím hřišti proti suverénně nejlepšímu týmu soutěže - FK Ostrov.

Zejména v úvodu utkání nám díky dodržování taktických pokynů nedělal Ostrov žádné velké potíže. Prezentovali jsme se velmi dobrou fyzickou hrou a hrozili jsme hlavně po standardních situacích. Za první poločas jsme pustili Ostrov pouze do 3 šancí, které zvládl brankář Kopecký. Minutu před koncem poločasu jsme se dostali k další standardce ze střední vzdálenosti a díky důrazu jsme vstřelili vedoucí branku utkání, když se prosadil Šivák.

Výsledkem jsme se nemohli nechat uspokojit. Velmi dobře jsme věděli, že Ostrov, který je v soutěži bezkonkurenční a neporažený v základní hrací době bude velmi aktivní. To se také vyplnilo. Sportovně a nohama na zemi musíme uznat, že zejména v druhé půlce Ostrov převzal zcela iniciativu. 

Klobouk dolů před hráči, kteří dotáhli téměř k dokonalosti velmi bojovný výkon a obrovské nasazení. Až pár minut před koncem se individuálně prosadil nejlepší hráč soutěže Lešťán, který vyrovnal na 1:1.

Avšak remíza je pro naše žáky malá výhra a prohra na penalty pro nás vůbec nic neřeší.

Můžeme žáky pochválit za výborný přístup a dobře zvládnuté taktické pokyny, díky čemuž jsme dosáhli na remízu. 

Doufejme, že výkon hráči potvrdí v sobotu na hřišti Skalné.

 

Branky: 34. Šivák Dominik - 67. Lešťán Radek

Rozhodčí: Botoš Robert.

Jiskra Aš: Kopecký - Petříček, Strunz, Ferenc K., Ferenc D., Filipi, Quach, Kotlár, Šivák, Robausch, Karička, Pham, Hampl, Černý. 

Ostrov: Do Viet - Bazscynski, Michálek, Skreptáč, Kodajek, Fabry, Pohlodek, Ha Duj, Lešťán, Čerepeš, Vlach, Šťástka, Hromádka, Langmaier.

Příští utkání sehrají st. žáci v sobotu 13.4.2019 ve Skalné od 10:00.