Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Baník Královské Poříčí "B" - TJ Jiskra Aš 4:1 (3:1)

8. 9. 2019

poric.jpg

Neděle 8.9.2019 v Královském Poříčí

V dalším kole krajské 1.B třídy cestovala Jiskra do Královského Poříčí. Zde se střetla s rezervou vedoucího týmu krajského přeboru. Již v 8. min. nezachytila obrana hostů náběh Dufka, který po centru z poloviny hřiště hlavou otevřel skóre - 0:1. V 15. min. domácí kolmicí ze středu hřiště našli volného Bureše, který si všiml špatného postavení brankáře a místo očekávaného centru poslal míč z 25m. do odkryté poloviny branky - 0:2. Ve 21. min. vrátil Jiskru do hry Šibal, který po centu z levé strany šel důrazně do souboje s brankářem a dostal míč do sítě - 1:2. Jiskra se snažila vyrovnat, dvakrát po pravé straně utekl obraně Skwierawski. Jednou zachránil domácí brankář, podruhé jeho centr před brankou nedokázal nikdo tečovat. Stejně jako pěkný Maherův přímý kop. A tak se prosadili domácí. Z rohového kopu dal opět hlavou svou druhou branku Dufek. Po přestávce probíhal za hustého deště vyrovnaný boj. Domácí hráli velmi dobře a hráči Jiskry se snažili s nimi držet krok a ještě se poprat o výsledek. V 59. min. byl blízko Novák, v dobré pozici však trefil hlavou jen brankáře. V 62.min pak Jančok zcela sám na malém vápně těsně netrefil míč. Poté se do útoku vysunul i stoper Maher a Jiskra se pokoušela o zvrat. Do otevřené obrany však ještě jednou inkasovala. První střelu ještě Brož kryl, na dorážku Sotáka byl již krátký. V 88. min. brankář domácích vytlačil krásnou střelu Skwierawského na roh a domácí si pohlídali vítězství 4:1.

Branky: 8. Dufek Lukáš, 15. Bureš Pavel, 42. Dufek Lukáš, 76. Soták Radek - 21. Šibal Adam

Rozhodčí: Balhar Ivan - Henych Karel, Furiš Adam. Delegát: Rajtmajer Jan.

Jiskra Aš: Brož - Šeffl, Maher, Jaroš (Bubla), Bořil - Skwierawski, Kohuťár (Milata), Sekáč, Šibal - Novák, Potůček (Jančok).

Kr.Poříčí: Přibys - Drahokoupil (Horský), Kopřiva (Friml), Eliáš, Miksa - Gyurics, Jankovský, Bureš (Ručkay), Fuchs - Dufek, Soták (Vogl).

Další utkání sehraje "A" mužstvo doma v Aši u Tyršova domu v neděli 15.9.2019 od 10:15 proti Sokolu Dolní Žandov.