Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Spartak Chodov "B" 5:2 (4:1)

25. 8. 2019

chod1.png

Neděle 25.8.2019 v Aši u Tyršova domu

V podzimní části soutěže bude Jiskra své domácí zápasy hrát na hřišti u Tyršova domu. Hned v tom prvním dorazila do Aše rezerva Spartaku Chodov. Jiskra začala velmi dobře. Již ve 2min. kousek za vápnem napřáhl Draksl a střelou o tyč otevřel skóre - 1:0. V 7. min. posílal Jaroš centr před branku z vlastní poloviny. Míč přeskočil i překvapeného brankaře a domácí vedli 2:0. Jiskra pokračovala v dobrém výkonu. Velké šance neproměnili Sčasný a Novák, Toth zcela sám trefil tyčku. Při ojedinělé akci hostí fauloval ve vápně Jaroš a hostující Smolka ve 21. min. z penalty snížil na 2:1. Ve 23min. našel Šeffl pěkně Šilera, ten přihrál Novákovi, který vstřelil třetí gól. O chvilku později to bylo už 4:1 - hosté faulovali unikajícího Sčasného a penaltu proměnil Draksl. Ještě do poločasu unikal sám Skwierawski, ale trefil jen brankáře hostí. Ve druhé půlce tempo hry opadlo, hrálo se především mezi vápny. Až v 63.min. posunul před vápnem míč Toth Jančokovi a ten zvýšil na 5:1. V 67.min. snížil na konečných 5:2 chodovský Kotlár. V 76.min. vychytal brankář hostí Milatu, který šel na něj sám. Potůček později střílel těsně vedle a poslední šanci měl Jančok, kterou opět chytil brankář hostů Bokšay. Jiskra tak v prvním domácím zápase nezaváhala a získala všechny body.   

Branky: 3. Draksl Daniel, 7. Jaroš Filip, 23. Novák Jiří, 26. Draksl Daniel (pen.), 64. Jančok Petr - 21. Smolka Jakub (pen.), 67. Kotlár Michael

Rozhodčí: Gardoš Jiří - Tichota Martin, Balhar Ivan. Delegát: Melničuk Vladimír.

Jiskra Aš: Brož - Šeffl, Pilař, Jaroš, Šiler - Skwierawski, Draksl (Šibal), Kohuťar (Milata), Sčasný (Potůček) - Novák (Jančok), Toth.

Chodov: Bokšay - Bílý, Hartmann, Gergely, Kotlár - Bečvář, Smolka, Lembacher, Kříž - Zajačik, Dušek.

Další domácí utkání sehraje "A" mužstvo hned příští týden, v neděli 1.9.2019 u Tyršova domu od 10:15 proti týmu Sokola Chyše.