Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Aši se konal turnaj mladších žáků - minidres cup 2024

8. 5. 2024

n29.png

Středa 8.5.2024 v Aši

Na stadionu u Tyršova domu jsme ve sváteční středu pořádali turnaj mladších žáků - minidres cup 2024. Turnaje zúčastnili hráči ročníku 2011 a mladší a představili se mužstva ze všech tří okresů Karlovarského kraje. Připraveny byly dvě hřiště, postavená na šířku hrací plochy, hrálo se v počtu hráčů 7+1. Vedle dvou domácích ašských týmů dále hráči Baníku Sokolov, FC Františkovy Lázně a dvou týmů TJ KSNP Sedlec. Od 10. hodin se týmy postupně utkaly každý s každým a po 14 hodině bylo jasné, že vítězem turnaje se o skóre stalo "A" mužstvo TJ KSNP Sedlec před Baníkem Sokolov. Domácí Jiskra Aš obsadila bronzový stupínek. Překvapením turnaje byly výkony mladého týmu FK. Bojovalo se až do posledního zápasu, kde v souboji o 5. místo přetlačili Františkovy Lázně druhý tým Sedlece. Pro všechny týmy byly připraveny diplomy a poháry, pro všechny zúčastněné hráče sportovní šály, dále značková fotbalová trika pro nejlepší hráče. 

n30.png

Celkové pořadí:

1. TJ KSNP Sedlec "A"

2. FK Baník Sokolov

3. TJ JIskra Aš

4. FK Aš

5. FC Františkovy Lázně

6. TJ KSNP Sedlec "B"

n31.png

Děkujeme všem, kdo se podíleli na organizaci celého turnaje, ať už samotné přípravy, nebo jeho průběhu. Díky za foto, všem trenérům, rozhodčím, nebo obsluze s občerstvením.

n33.png

 

Fotografie z turnaje si můžete prohlédnout zde: (1) U Tyršova domu proběhl dnes turnaj... - TJ Jiskra Aš - fotbal | Facebook