Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži sestoupili, další sezónu nás čeká pouze 1.A třída

2. 7. 2011

Celá fotbalová veřejnost v Aši čekala na to, jak dopadnou boje v baráži o krajský přebor a kolik týmu tuto nejvyšší krajskou soutěž nepřihlási, protože jsme nevěděli, zda se v krajském přeboru udržíme a nebo, zda po několika letech sestoupíme. Situace se má přesně tak, jak jsme již avizovali dříve -Baník Sokolov zrušil svůj "B" tým, nebo-li juniorku. Hazlov již svůj "A" tým v krajskému přeboru nechce a Drmoul též svoje družstvo nepřihlásil do krajského přeboru. 

Naši muži skončili v tabulce na předposledním 16. místě, což znamená automatický sestup, ale stále byla nějaká teoretická naděje, že v krajském přeboru zůstaneme, ale bohužel to tak není a již teď je jisté, že sezonu 2011/2012 odehrajeme v 1.A třídě, tedy druhé nejvyšší krajské soutěži.

Čeká nás jedná velká změna a sice, že domácí zápasy budeme hrát již v 10:30 hod. Hracím dnem zůstavá sobota, ale musíme si zvykat na netradiční čas, kdy na fotbal již nebudeme chodit odpoledne, ale před obědem. My - jakožto nováček - jsme si bohužel termín zvolit nemohli, tak doufejme, že nám dopolední zápasy pomohou zpět mezi krajskou elitu.

Termíny zápasů Vám přineseme hned, jak dostaneme rozlosování pro 1.A třídu na sezonu 2011/2012.

 

nove-logo.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář