Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW 1. KOLA - Tuto sobotu přivítáme na svém hřišti Lomnici

11. 8. 2011

 as---lomnice.jpgAšští muži po několika letech sestoupili z nejvyšší krajské soutěže a spadli do 1.A třídy a my doufáme, že i tak si najdete cestu na "Střelák" k povzbuzení našich hráčů, abychom po roce mohli jít opět na krajský přebor.

Na 1.A třídu budeme chodit stále v sobotu, ale budeme si muset trošku přivstat, jelikož nám Krajský fotbalový svaz (KFS) určil čas 10:30, což je určitě trošku netradiční pro ašské fanoušky, ale naopak i zajímavý a my věříme, že si na tento čas rychle zvyknete a budou to právě naši hráči, kteří tomu budou přidávat na kráse na hřišti a tím i budou lákat fanoušky na stadion. Jelikož s příchodem opor z Hazlova určitě budou patřit mezi favority soutěže, ale nepředbíhejme, protože první zápas nového ročníku 1.A TŘÍDY se rozehraje teprve teď v sobotu (13.8) a určitě mnohé napoví, jak na tom naše nově složené družstvo bude.

První soupeř, který prověří Jiskru Aš, bude celek, který nám je velmi známý, jelikož jsme s ním minulý rok v červnu bojovali v baráži o setrvání v krajském přeboru a protože jsme doma vyhráli 2:0, v odvetě v Lomnici vydřeli remízu 1:1, tak bylo jasné, že další sezonu v krajském přeboru zůstaneme, o rok později se to bohužel již nepovedlo.

Takže tuto sobotu - 13.8. 2011 v 10:30 na stadionu U Střelnice !!!

 

Oficiální stránky soupeře -------> http://www.oss-lomnice.webzdarma.cz/

 

Jménem TJ Jiskra Aš jste všichni, k tomuto prvnímu zápasu nové sezony, srdečně zváni.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář