Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš bude hrát od nové sezóny nejvyšší českou soutěž - Gambrinus ligu !!!

1. 4. 2012

 

Neuvěřitelná záležitost se od 1. 7. 2012 stane skutečnosti !!! Muži TJ Jiskra Aš budou od nové sezony působit v nejvyšší české soutěži a do 2 let chce izrealský boss Asafa Ben-Gurion po vzoru Manchester City dostat Jiskru do Ligy mistrů!!!

Jak to všechno začalo?

 Jak jistě víte, tak v Aši za bývalou barevnou nedaleko státní hranice měl a má vyrůst izraelský projekt, kde má být logistické centrum, casino, nemocnice a dva mrakodrapy. Tento projekt byl údajně pozastaven z důvodu, že Izraelci neměli dostatek financí, takže tento projekt je momentálně pozastaven. Jenže všechno je úplně jinak. Co se týká pozastavení výstavby výše zmiňovaného projektu, tak všechno to bylo záměrné, jelikož izraelští investoři v čele s Asafou Ben-Gurionem se rozhodli, že všechny finance dají do ašského fotbalu!

asaf.jpg


  Na snímku: Asafa Ben-Gurion 









Jak do Gambrinus ligy?

Je to úplně jasné... Dlouholetý účastník nejvyšší české soutěže - Baník Ostrava se rozhodl, že z hlediská výsledků, která podává v letošní sezóně chce z nejvyšší soutěže odstoupita chce prodat právě ašské Jiskře licenci a ta bude od 1. 7. 2012 právoplatným členem české fotbalové smetánky.

 

"Střelák" projde během léta rekonstrukcí

 Samozřejmě, že stadion U střelnice momentálně nevyhovuje požadavkům nejvyšší české soutěže, proto izraelská společnost BCD Group chystá rekonstrukci stadionu po vzoru Viktorie Plzeň, která také stihla rekonstrukci během léta. Stadion by měl mít kapacitu 10.500 diváků, což by pro tento region měla být dostačující kapacita. "Naše první kroky vedou k rekonstrukci stadionu, ale nedaleko "Střeláku" a sice na hřišti Tyršův dům by měl vyrůst mega komplex s hotelem, bazénem a zastřešeným fotbalovým stánkem s kapacitou 35.000 diváků, ale toto je otázka několika let", řekl včera pro náší redakci pan Ben-Gurion.

 

Realizační tým

Tato otázka by měla být vyřešena do několika týdnů. Pan Ben-Gurion dodal: "Co se týká trenérského postu, tak ten by měl obsadit bývalý český reprezentant a držitel Zlatého miče z roku 2003 Pavel Nedvěd, který momentálně pracuje v Juventusu jako spojka mezi manažerem a týmem a když jsem s ním před pár dny mluvil, tak byl potěšen, že se bude moc po mnoha letech vrátit do svého regionu (pochází ze Skalné, pozn. red.). Další posty se budou řešit", ještě dodal nový klubový boss Jiskry Asafa Ben-Gurion.

 

Hráčský kádr

Co se týká hráčů, tak se jedná s několika českými hráči. Ale pan Ben-Gurion nechtěl bý konkétní, pouze dodal toto: "Zatím s touto informací nechceme jít na veřejnost, jediné, co můžu říct je, že na odchodu z Galatasaray Instabul je český fotbalový reprezentant Milan Baroš, tak si představu udělejte sami, kdo bude od léta běhat po zrekonstruované ašské Střelnici".

 

Na závěr ještě nový klubový boss dodal: "Našim cílem je v prvním roce vyhrát Gambrinus ligu a tím pádem se kvalifikovat do předkola Champions League, kde bychom chtěli hrát obstojnou roli, uvidíme tedy jaká nakonec bude realita."

 

 

 

 

Krásného Apríla přeje všem redakce našich stránek :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář