Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš se stala partnerským klubem SK Slavia Praha

8. 3. 2017

,,Spolu jsme silnější,, tak zní heslo SK Slavia Praha a v jeho duchu se nese i nový projekt partnerských klubů , který rojíždí pan Jiří Janeček , trenér mládeže v tomto velkoklubu .

Jeho smyslem je spolupráce SK Slavia Praha se svými partnerskými kluby skrz mládežnické kategorie od těch nejmenších až po žáky . Jedním z těchto partnerů se stává i Jiskra Aš .

Pro Jiskru je to nejen velký krok vpřed co se týká práce s mládeží , ale i možnost našich malých nadějí nakouknout do velkého fotbalu . Tento program mimo jiné nabízí našim trenérům stáže na Slavii Praha , účast na turnajích partnerských klubů skrz všechny věkové kategorie , účast těch nejlepších na letních kempech na Slavii , lístky na ligová utkání , možnost našich dětí jít jako doprovod při zahájení ligových utkání a mnoho dalšího . Šance , že se u nás objeví hráč , který by třeba jednou hrál za tento prvoligový klub se zvyšuje a určitě to je jedna z našich ambicí .

Dne 23. února jsme se zúčastnili schůze trenérů partnerských klubů v Praze jehož součástí byly i zajímavé přednášky a obdrželi jsme i smlouvu k podepsání stvzující tuto přínosnou spolupráci .

Tuto schůzi zahajoval pan Jiří Plíšek , šéftrenér mládeže SK Slavia Praha rodák z Aše a jeden z našich ,,pAšáků,, . Tento respektovaný trenér při svém úvodním slově přivítal naší delegaci z Aše a z jeho projevu bylo cítit dojetí z toho , že se do tohoto projektu přihlásila i Jiskra Aš , klub z města odkud pochází a tím dojal i nás . Jeho neskrývaná radost nás ještě více nakopla a velmi se těšíme na tuto spolupráci . O všem vás budeme rádi informovat dál.